RepaircafeIn het Repair Café komen maandelijks veel bezoekers om hun spulletjes te laten repareren door de vrijwilligers. Zo wordt voorkomen dat er weer nieuwe apparaten of kleding moet worden aangeschaft. Goed voor het milieu en de portemonnee. Daarnaast is het Repair Café een ontmoetingsplek geworden. Het team van vrijwilligers zorgt voor een gezellige sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.

Wij zoeken mensen om dat team te versterken! Bent u handig met de naaimachine, elektrische apparaten of anderszins goed in repareren? Of houdt u wel van dingen maken, maar twijfelt u aan uw vaardigheden? Kom dan ook zeker eens langs. Eén van de doelen van het Repair Café is juist om kennis van het repareren te vergroten. Onze reparateurs helpen en ondersteunen elkaar en zo leert iedereen in de praktijk bij. Dat maakt het juist zo leuk.

Het Repair Café vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats van 10.00-13.00 uur in de bibliotheek van Sliedrecht. U kunt terecht voor meer informatie bij Bianca van Geenhuizen, telefoon 0184-420539, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NB: in de zomer is er geen Repair Café. Op zaterdag 7 september zijn wij weer paraat!