Vrijwilligers gezocht - chauffeur voor het bezorgen van maaltijden

logoMaaltijdThuis
Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert in samenwerking met Stichting Waardeburgh in Sliedrecht MaaltijdThuis. Dit zijn smakelijke maaltijden, vers gekookt in Overslydrecht, teruggekoeld om langer houdbaar te zijn en bezorgd bij inwoners.

Werkzaamheden
Ophalen van onze koelversmaaltijden met onze gekoelde maaltijdenbus bij Stichting Waardeburgh, locatie Overslydrecht en bezorgen bij ca. 80 adressen in Sliedrecht. U rijdt samen met een bijrijder en brengt de maaltijden bij mensen die niet in staat zijn om zelf te koken.

Werktijden
Op woensdag van 8.00 uur tot 12.30 uur. En eventueel als invalkracht op een andere ochtend.

Functievereisten
U bent in het bezit van een rijbewijs. U beschikt over sociale vaardigheden en u bent accuraat.

Algemene informatie
Stichting Welzijnswerk Sliedrecht zet zich al meer dan 50 jaar in voor het bevorderen van het welzijn van alle inwoners van Sliedrecht. Hierbij is speciale aandacht voor senioren en mensen met een beperking. Dat doen wij door middel van het organiseren van activiteiten en diensten, het inzetten van vrijwilligers en het bieden van diverse vormen van ondersteuning.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen naar 0184-420539 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

maaltijdbus