shutterstock 73600456Is uw administratie niet op orde, heeft u problemen met uw financiën, zijn er (dreigende) schulden, wilt u voorzieningen aanvragen of wilt u weten voor welke voorzieningen u in aanmerking komt, of heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren, komt dan naar het Financieel Café!

Bij het Financieel Café zitten vrijwilligers klaar die u kunnen ondersteunen bij bovenstaande vragen. Indien mogelijk helpen zij u direct, bijvoorbeeld met het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen, of het geven van informatie en advies. Ook kan een voorzieningencheck worden gedaan, om te kijken of u alle voorzieningen wel ontvangt waar u recht op heeft. Indien nodig wordt een vervolgafspraak met u gemaakt, bijvoorbeeld bij Bureau Sociaal Raadslieden of de dienst Hulp bij Thuisadministratie.

Blijf niet rondlopen met financiële zorgen, met trek op tijd aan de bel! Het Financieel Café is er elke donderdagavond van 18.30 uur – 19.30 uur in de Bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1 in Sliedrecht. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon binnen lopen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Marjan Bisschop, tel: 0184-420539 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..