2018 10 09 Bibliotheek Sliedrecht buitenkant foto Av upload LVHet Financieel Café gaat verhuizen! Woensdagavond 27 maart was de laatste avond in de Buurthuiskamer aan de Havikstraat in Sliedrecht.

Bij het Financieel Café kunt u terecht met alle vragen over geld! Ook wanneer u tips wilt over het ordenen van uw administratie, voorzieningen wilt aanvragen, of hulp nodig hebt bij het invullen van formulieren, kunt u langskomen bij het Financieel Café.

Om nog meer mensen te kunnen bereiken, zijn we met de Bibliotheek in gesprek gegaan, vertelt de coördinator van Stichting Welzijnswerk, Marjan Bisschop. De medewerkers van de Bibliotheek waren ook gelijk enthousiast. We zijn dan ook tot een goede samenwerking gekomen. Op de donderdagavond is de Bibliotheek geopend en is er ook een mooie ruimte beschikbaar. De Bibliotheek is heel toegankelijk en laagdrempelig. Je kunt er binnenlopen om een boek te lenen, maar ook om een praatje te maken. Op deze manier hopen we dat we nog meer mensen kunnen helpen.

Het zijn dezelfde vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk die de spreekuren draaien, maar voortaan dus op een andere locatie.

Vanaf 1 april is het Financieel Café wekelijks te vinden op de donderdagavond in de Bibliotheek, aan de Scheldelaan nr 1. Ook dan bent u van harte welkom van 19.00 uur – 20.00 uur!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Marjan Bisschop, tel: 0184-420539 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met welke vragen kunt u terecht bij het Financieel Café:

  • Vragen over geld
  • Belastingen
  • Ordenen administratie
  • Aanvragen van toeslagen en voorzieningen
  • Invullen van formulieren, ook digitaal
  • Voorzieningencheck