Susanne de Bie is op dinsdagmorgen 7 mei van 10.30-12.00 uur aanwezig tijdens Koffie met ... in de Bibliotheek AanZet in Sliedrecht. Susanne de Bie is een professional organizer. Doordat zij jarenlang mantelzorger was voor haar ouders, weet zij hoeveel zaken er vaak geregeld moeten worden.
Als mantelzorger komen er vaak veel verschillende zaken op je pad; van huishoudelijke taken, tot ziekenhuisbezoeken tot het aanvragen van zorgvoorzieningen.
Hoe vind je als mantelzorger een balans tussen “je eigen leven” en al je zorgtaken? Dan kun je best een steuntje in de rug gebruiken bij het regelen van alle administratieve en praktische zaken. Het is fijn om je hart te luchten en die extra paar helpende handen te hebben. Ook wanneer je ouder(s) gaan verhuizen naar een kleinere woning, of zorgappartement kan zij zeker iets voor mantelzorgers betekenen. Meer over Susanne de Bie vindt u op haar website www.biezondergeorganiseerd.nl.
U bent van harte welkom bij de gezellige inloop in de Bibliotheek aan de Scheldelaan 1 in Sliedrecht. Een plek voor onderlinge ontmoeting onder het genot van koffie/thee. De koffie met... ochtenden vinden plaats elke dinsdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.SusannedeBie