Alzheimer Nederland afdeling Sliedrecht biedt op maandagavond 2 december weer een Alzheimercafé.

Op deze avond is de cabaretgroep "Het Draait Om Mensen Nietwaar" te gast. De cabaretgroep brengt hilarische, gevoelige en confronterende liedjes en gedichten ten gehore geschreven door Marien van den Berg die na zijn opleiding tot verpleegkundige jarenlang in het verpleeghuis heeft gewerkt met dementerende ouderen.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden en vrienden, maar ook voor vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden.

Het Alzheimer Café heeft elke eerste maandag van de maand een ander thema met als doel een ieder te informeren over (de vormen van) dementie, de gevolgen ervan voor patiënt en diens naaste, het omgaan met de ziekte en praktische handreikingen. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn er informatiemateriaal en boeken gratis te lenen.

De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in Grand café de Biesbosch, Kerkbuurt 200 in Sliedrecht. Entree is gratis, een gift in de collectebus van Alzheimer Nederland is gewenst.

Voor meer informatie kunt u bellen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, telefoonnummer (0184) 420539 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook kunt u bellen met de Alzheimertelefoon via het gratis telefoonnummer (0800) 50 88. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar voor hulp bij dementie.

HZNMN