Heleen van Egmond 757x460

Heleen van Egmond van ‘The Happy Volunteer’ komt donderdag 7 november 2019 naar Sliedrecht voor een workshop ‘Aantrekkelijk vrijwilligers werven’. Deze wordt gegeven in het gebouw van het Rode Kruis, Maaslaan 10 vanaf 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

De avond wordt georganiseerd door Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Het vrijwilligerspunt van de stichting heeft alle organisaties die werken met vrijwilligers uitgenodigd om daaraan deel te nemen. Aanmelden voor de avond is verplicht!

Programma
Tijdens de avond vertelt Van Egmond waarom het moeilijker wordt om vrijwilligers te werven, wie de (nieuwe) vrijwilliger is en hoe je als organisatie aantrekkelijker kunt worden voor vrijwilligers. Na de pauze gaan deelnemers in groepjes uiteen om de informatie toe te passen op hun eigen situatie. Het belooft een mooie en actieve workshop te worden.

Aanmelden
Voor de avond is, zoals gezegd, aanmelden verplicht. Dat kan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Workshop Heleen van Egmond of te bellen met tel. 0184 – 420539.