Even voorstellen: Buurtmakelaar Sandra van MaurikSandravanMaurik

Begin januari 2019 ben ik gestart als Buurtmakelaar bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Inmiddels heb ik een aantal ontmoetingen gehad met enthousiaste en betrokken mensen met hart voor de wijk en/of Sliedrecht. In Sliedrecht zijn al best wat activiteiten om actief te blijven, jezelf te ontplooien en/of elkaar te ontmoeten. Graag kijk ik samen met u waar nog wensen en behoeften liggen binnen Sliedrecht.
De burgemeester van Sliedrecht spreekt regelmatig over het begrip 25.000 paar ogen. Daarbij doet hij een beroep alle inwoners van Sliedrecht om mee te kijken en denken. Graag sluit ik aan bij de behoeften die er in Sliedrecht zijn.

Hoe gaan wij dat doen?

Als eerste zal ik contact leggen met mensen die al actief zijn in de wijk. Welke behoeften zijn er volgens hen? Daarnaast organiseert Stichting Welzijnswerk Sliedrecht op 18 februari een bijeenkomst met vrijwilligers- en professionele organisaties, kerken, de gemeente en andere betrokkenen binnen Sliedrecht. Tijdens deze bijeenkomst worden de maatschappelijke vraagstukken geïnventariseerd en in kaart gebracht. De uitkomsten worden naast de behoeften in de wijk gelegd en we stellen met elkaar vast wat we willen bereiken. Het gekozen thema/maatschappelijk vraagstuk zal daarna uitgewerkt worden in een actieplan. Hierbij streven we naar een zo snel mogelijke zichtbaarheid van de uitwerking van het thema.

Wilt u mij persoonlijk ontmoeten?

Dan bent u van harte welkom op 26 februari van 10.30 uur tot 12.00 uur in de Bibliotheek tijdens ‘Koffie met de Buurtmakelaar’. Aanmelden is niet nodig. Natuurlijk kunt u ook bellen met 0184 – 420539 (Stichting Welzijnswerk Sliedrecht) om mij direct te bereiken of om een afspraak met mij te maken.