Wande Zeelandneer we ouder worden, maar ook wanneer we jonger zijn, kan het zomaar stiller worden om ons heen. Mensen vallen weg. Uw wereld kan ook kleiner worden door de zorg voor een partner of ander familielid. Voor we het weten ontmoeten we zomaar, dagen achter elkaar, niemand meer. Of soms zijn we wel eens onder de mensen, maar echte gesprekken zijn er niet.

Daarom heeft Welzijnswerk Sliedrecht in samenwerking met andere organisaties uit het dorp mogelijkheden georganiseerd om op een ontspannen manier nieuwe contacten op te doen:

  • Op 4 juni 2019 bent u om 12:00 van harte welkom in de Minister, waar u door leerlingen van het Griendencollege een voorjaarslunch geserveerd wordt. ABB Bouwgroep stelt u deze lunch gratis ter beschikking. De Minister bevindt zich aan Thorbeckelaan 77. Om 14:00 zal de lunch afgesloten worden. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. voorjaarslunch.
  • Een andere mogelijkheid is de prachtige bootreis met De Zeeland, georganiseerd en ook gratis ter beschikking gesteld door ABB Bouwgroep. Opstappen in Sliedrecht zal op 27 juni rond 10:30 zijn. Tijdens de bootreis wordt er o.a. een lunch geserveerd en rond 14:30 bent u terug in Sliedrecht. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. bootreis. (Wanneer u tijdens de reis hulp nodig heeft, kan uw mantelzorger met u mee. Geef dit dan aan bij aanmelding).

Voor beide mogelijkheden geldt: vol = vol.