Geloofsgemeenschappen spelen een belangrijke rol in Sliedrecht. Zij zijn actief in wijken, bieden diensten aan of zetten zich in voor het welzijn van inwoners in Sliedrecht. Ook Stichting Welzijnswerk is elke dag van de week bezig met het welzijn van inwoners te vergroten. Gezien de raakvlakken tussen het eigen werk en de inzet van geloofsgemeenschappen en hun initiatieven wil Stichting Welzijnswerk Sliedrecht de samenwerking zoeken.

Daarom nodigt zij geloofsgemeenschappen uit voor een inspiratieavond met als thema: ‘Samen omzien naar elkaar in Sliedrecht’. Het doel van de avond is om de samenwerking te zoeken en te versterken.

De bijeenkomst vindt plaats op 9 oktober 2019 om 19:30 uur in het kerkelijk centrum aan Middeldiepstraat 6 (hoek Oranjestraat). Wilt u zich ook aanmelden? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, emailadres, geloofsgemeenschap en telefoonnummer. Of bel naar (0184) 420539 voor het doorgeven van uw aanmelding en gegevens.handenineen