Stichting Welzijnswerk Sliedrecht (SWS) zoekt per 1 januari 2020 een COÖRDINATOR VRIJWILLIGERSPUNT voor 16 uur per week - tijdelijk

Werken bij SWS betekent: een dynamisch werkveld, veel contact met inwoners en andere organisaties, een enthousiast team van collega’s, een grote mate van zelfstandigheid, maar bovenal een waardevolle bijdrage leveren aan de Sliedrechtse samenleving!

  • Ben je een netwerker en heb je kennis, ervaring en affiniteit met vrijwilligers in alle leeftijden?
  • Ben je zelfstandig in het organiseren van activiteiten voor vrijwilligers, zoals het coachen en trainen, het leiden van groepen en het organiseren van themabijeenkomsten?
  • Kan je inspelen op de ontwikkelingen in het Sociale Domein en de behoeften van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties?
  • Kan je optimaal met professionals van andere organisaties samen werken?

Solliciteer dan naar de functie coördinator Vrijwilligerspunt!

De coördinator voor het Vrijwilligerspunt is de spin in het web van de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Sliedrecht. Je geeft uitvoering aan de gemeentelijke opdrachten voor het Vrijwilligersbeleid. In je functie ondersteun en faciliteer je de vrijwilligers van het Vrijwilligerspunt. Je onderhoudt contacten met vrijwilligersorganisaties. Je voert het Maatjesproject uit. Je coördineert de coalitie ‘Erbij in Sliedrecht’ waarin de partners in het Sociale Domein met elkaar werken aan de bewustwording en preventie van eenzaamheid. Tevens organiseer je trainingen en workshops voor vrijwilligers en ben je medeorganisator van de Vrijwilligersdag van SWS.

Wij vragen de volgende kennis en competenties:
o Voltooide relevante opleiding op Hbo-niveau, bijvoorbeeld CMV, SPH of MDW
o Kennis van maatschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied, zowel theoretisch als praktisch
o Vaardigheden om voorlichting en andere vormen van deskundigheidsbevordering te geven aan individuen, groepen/ teams en organisaties
o In staat om input te leveren voor beleid
o Ruime kennis en ervaring met projectmatig werken
o Gevoel voor PR en communicatie
o Grote mate van zelfstandigheid
o Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal
o Een flexibele instelling voor wat betreft de werktijden

Wij bieden
o Een salaris in schaal 8 volgens CAO Sociaal Werk, afhankelijk van opleiding en ervaring
o Een aanstelling van 16 uur per week
o Aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren
Stuur je sollicitatie, voorzien van CV, uiterlijk 10 november 2019 per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “vacature coördinator Vrijwilligerspunt”.

Vacature