80124888 195352471623822 9012089289755852800 o

Op vrijdagmiddag 13 december 2019 vond de jaarlijkse vrijwilligersmiddag plaats in activiteitencentrum De Havik te Sliedrecht. Elk jaar weer is deze middag één van de manieren waarop alle vrijwilligers van SWS bedankt worden.


Pamela van der Kruk, de directeur van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, bedankte allereerst alle vrijwilligers. Door hen is Sliedrecht een socialer en gezelliger dorp. ‘Jullie zijn goud waard en onze helden’, leidde ze het thema van de bijeenkomst in.


Remco van der Ven trakteerde alle vrijwilligers op een lezing over helden uit Sliedrecht. Zijn betrokkenheid bij het baggermuseum kwam duidelijk terug in de genoemde helden. Meneer Volker heeft op meerdere plekken in heel de wereld iets achtergelaten!


Tijdens de hele middag liepen medewerkers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht rond om alle vrijwilligers van allerlei lekkers te voorzien. Na de lezing van Remco werden allerlei sierlijk opgemaakte hapjes rondgedeeld.


De middag werd vervolgd met een interactieve quiz via de mobiel en een scherm voorin de zaal. De quizvragen gingen over helden en kwamen uiteindelijk uit bij de helden van onze stichting: de vrijwilligers. Ruud van Moorsel van de Raad van Toezicht sloot de mooie middag af.


Na afloop ontvingen de vrijwilligers een gouden zakje met een ster eraan, gevuld met lekkers. Het is lang niet genoeg om onze waardering uit te drukken, maar we hopen dat onze waardering er in gezien wordt!