Stichting Welzijnswerk Sliedrecht heeft een gevarieerd aanbod van bewegings- en ontspanningsactiviteiten. Wilt u graag actief zijn? Dan is een van de volgende cursussen misschien iets voor u! Naast het sportieve gedeelte is er voldoende gelegenheid voor onderling contact.

U kunt bij de stichting terecht voor:

Yoga

Beter bewegen is een belangrijk onderdeel van de inhoud van de yogalessen. Door de oefeningen worden stijve en luie spieren weer op gang gebracht. Een belangrijk deel van de lessen wordt gevuld met ontspanningsoefeningen, een goed middel tegen slapeloosheid.
Yoga wordt iedere vrijdagmorgen gegeven om 9.00 uur in het Wilhelmusgebouw, P.A. de Genestetstraat 31. De kosten zijn €15 per maand.

Beweeg je fit

Iedere week geeft Judith Schep, gediplomeerd sport- en bewegingsdocente aan senioren vanaf 55 jaar les in bewegen zodat zij hun spieren en gewrichten beter kunnen blijven gebruiken. Rug, nek, schouders,buik, armen, benen en voeten komen op een ontspannen manier aan de beurt. Op en om de stoel wordt, begeleid door muziek, met diverse materialen: ballen, ballonnen, stokjes, elastiek, gewerkt aan het gezond bewegen voor senioren. Als afsluiting van de lessen wordt met elkaar gezellig een kopje koffie gedronken. De kosten bedragen € 7,50 per maand. Aanmelden kan tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 0184-420539. U kunt ook naar de zaal komen en daar meedoen met een proefles, speciale kleding is niet nodig.
Beweeg je fit wordt in de Tuinfluiter op dinsdagmorgen om 9.30 uur en dinsdagmiddag om 13.15 uur en in de Joost van den Vondelflat op dinsdagmorgen om 10.45 uur.

Zwemmen

Iedere vrijdag kunnen ouderen tussen 9.00 en 10.00 uur meedoen aan de gezellige bewegingslessen in zwembad De Lockhorst. Tijdens de lessen worden diverse materialen gebruikt die het bewegen makkelijker maken en stimuleren. De lessen worden gegeven door een ervaren instructeur. De kosten bedragen € 18,50 per maand. U kunt zich aanmelden bij de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, tel. 0184 420539 of via email: info@ welzijnswerksliedrecht.nl.

Voor meer informatie over ons aanbod of voor aanmelding kunt u het contactformulier invullen.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan het voorkomen dat een activiteit niet kan plaatsvinden. Wij zullen u dan tijdig informeren. Hier leest u ons activiteitenreglement.